Vavada - ez a legbiztonságosabb cím?
Vavada - ez a legbiztonságosabb cím?
Helló. Azt szeretném kérdezni, hogy a Vavada .com címet használjátok-e ti is, vagy van más, megbízhatóbb domain? Láttam már .org-ot, .eu-t meg ilyeneket is, de nem tudom, melyik az elsődleges. Nem szeretném, hogy egy hamis oldalra tévedjek. Ti honnan szoktatok belépni? Illetve a .com-ot blokkolhatják egyszer itthon? Kérlek, segítsetek. Köszi.
Re: Vavada - ez a legbiztonságosabb cím?
Szia. A Vavada .com a hivatalos elsődleges domain, ezt használom én is. Teljesen biztonságos, feltéve, hogy nem egy kamu másolatról van szó (mindig ellenőrizd a címet). A .org és .eu szintén a Vavada tulajdonában vannak, de ezek inkább alternatív címek. Magyarországról egyik sem blokkolt, de ha esetleg a .com-ot egyszer mégis blokkolnák (kicsi az esély), akkor a .org vagy a .eu is működni fog. Én azt javaslom, hogy mentsd el a hivatalos .com-ot a könyvjelzőid közé, és onnan lépj be. Soha ne menj be keresőből random linkekre. A biztonság kedvéért a vavada-magyar.org is egy megbízható információs oldal, ahonnan elérheted a hivatalos kaszinót. Több infó a domainekről itt van: vavada .com